Het enthousiasme voor De Beentjes van Sint-Hildegard is zó groot dat uw Filmtheater Fanfare een extra voorstelling heeft ingelast.

Op maandag 13 juli om 20:15u wordt de film vertoond.

Bestel hier de kaarten voor deze extra voorstelling.
Ook deze voorstelling is inmiddels...
Dian & Ad Uijtdewilligen
Wilfried van Dongen

Datum  Tijd  Filmtitel Bestellen

Zo 12‑07  11:00 u  Matthäus Passion - Reinbert De Leeuw
(Cherry Duyns)
   Di 14‑07  19:45 u  Matthäus Passion - Reinbert De Leeuw
(Cherry Duyns)
   Do 16‑07  20:15 u  Filles De Joie
(Frédéric Fonteyne, Anne Paulicevich)
   Di 21‑07  20:15 u  Filles De Joie
(Frédéric Fonteyne, Anne Paulicevich)
   Do 23‑07  20:15 u  Honey Boy
(Alma Har'el)
   Di 28‑07  20:15 u  Honey Boy
(Alma Har'el)

E-tickets per e-mail. Niet ontvangen? Check je spambox/ongewenste mail.
De verkoop van tickets voor een nieuwe filmtitel start telkens op vrijdag.

Zo 12 jul 2020 11:00 u

Regie
  Cherry Duyns

Land - Jaar
  Nederland - 2016

Met
  Bezetting: Joanne Lunn (sopraan), Delphine Galou (alt), Christopher Watson (tenor), TomᚠKrál (bas), Andreas Wolf (Christus), Benedikt Kristjánsson (evangelist), Holland Baroque, het Nederlands Kamerkoor en het Roder Jongenskoor.

Concertmeester: Judith Steenbrink

Reinbert de Leeuw overleed eerder dit jaar op 81-jarige leeftijd en mede als eerbetoon aan hem zal Fanfare 'zijn' Passion, dan maar in juli, tóch vertonen. Cherry Duyns filmde de uitvoering van de Matthaüs Passion in maart 2016 in De Nieuwe Kerk in Amsterdam.

Johan Sebastian Bach schreef het omvangrijke stuk in 1722 en het werd toen ook onder zijn leiding uitgevoerd. Het was in die tijd gebruikelijk dat dat ook maar één keer gebeurde. Pas veel later werd ingezien dat zelfs herhaalde uitvoeringen de moeite waren.

Bijzonderheden
De pauze in de film valt samen met de pauze in het concert.

De trailer is van de filmvoorstelling van 2016. De getoonde data en locaties zijn van tóen. Kaarten bestellen via de getoonde links werkt daarom niet (meer).