* ...om weer op stoom te komen met een mix van nieuwe releases en vertoningen die we - het lijkt eeuwen geleden - moesten annuleren, maar waarvan onze trouwe gasten de toegangsbewijzen hebben bewaard.

* We gaan ervan uit dat voorlopig een beperkt aantal bezoekers mag worden toegelaten en daarom legden we de films steeds vast voor 2 vertoningen per speelweek. Mocht dat veranderen dan is de Fanfare-website altijd het best op de hoogte.

* Afhankelijk van de versoepelingen en eventuele afmeldingen komen er wellicht nog toegangsbewijzen beschikbaar voor de inhaalvoorstellingen. Kijk daarvoor op de site.

* Voorlopig zullen we alle films zonder pauze vertonen, maar we behouden onze het recht voor om ook dat tussentijds te wijzigen.

* Dat geldt ook voor de openstelling van de Utopiafoyer: die zal nog wel even gesloten moeten blijven, maar we passen dat gemakkelijk aan. Lees de nieuwsbrief!

* De Fanfarepassen van 2021 zijn ook geldig in 2022!

Dian & Ad Uijtdewilligen
Wilfried van Dongen

Datum  Tijd  Filmtitel Bestellen

Di 22‑06  20:15 u  Just 6.5
(Saeed Roustayi)
   Do 24‑06  20:15 u  The Singing Club
(Peter Cattaneo)
   Di 29‑06  20:15 u  The Singing Club
(Peter Cattaneo)
   Do 01‑07  20:15 u  Nomadland
(Chloé Zhao)
   Di 06‑07  20:15 u  Nomadland
(Chloé Zhao)
   Do 08‑07  20:15 u  Quo Vadis, Aida?
(Jasmila Žbani?)
   Di 13‑07  20:15 u  Quo Vadis, Aida?
(Jasmila Žbani?)
   Do 15‑07  20:15 u  La Dea Fortuna
(Ferzan Özpetek)

Do 24 jun 2021 20:15

Regie
  Peter Cattaneo

Land - Jaar
  Verenigd Koninkrijk - 2019

Met
  Kristin Scott Thomas, Sharon Horgan e.a.

Wereldwijd bestaan er een kleine 100 zangkoren van vrouwen van uitgezonden militairen. The singing club verhaalt over een van de eerste, waarbij gelijkgestemden door samen te zingen steun bij elkaar vinden om de onzekerheid over de veiligheid van hun mannen in Afghanistan en de eenzaamheid aan te kunnen en er voor elkaar te zijn, mocht het fout gaan aan de andere kant van de wereld.

Kate is een officiersvrouw en zij draagt de last zoals het de partner van een kaderlid betaamt: met stijl. Juist zij komt op het idee om een zangkoor te beginnen. Lisa is van een heel andere soort, maar laat zich toch overtuigen, al moeten er de nodige verschillen worden overbrugd.

Natuurlijk is het allemaal al wel eens eerder gezien: The full monty uit 1997 is van dezelfde regisseur, maar "De feelgood-film van het jaar!" was natuurlijk wel een heerlijke slotfilm van Film bij the Sea 2020.