* Alle titels die we moesten annuleren vanwege de corona-uitbraak hebben we opnieuw vastgelegd, voor u én uit solidariteit met de distributeurs.
* Dat geldt dus ook de integrale vertoning van De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw, die al om 19.45 uur begint.
* Vanaf 4 juni mogen we maximaal 30 gasten toelaten in de Utopiazaal; daarom vertonen we in juni alle films twee keer en we zijn voornemens om de hele zomer door te gaan met de vertoningen.
* LET OP: de kaartverkoop zal uitsluitend via de Fanfaresite plaatsvinden; in de Utopiazaal zal er géén kassa aanwezig zijn.
* Eveneens vanwege de anderhalvemeterregels zal de foyer gesloten blijven en worden de films alle zónder pauze vertoond.

We zijn erg verheugd weer van start te kunnen gaan en we hopen op een even grote 'filmlust' van uw kant.
Dian & Ad Uijtdewilligen
Wilfried van Dongen
 
   Datum  Tijd  Filmtitel Bestellen
 
   Do 04‑06  20:15 u  La Bonne Épouse
(Martin Provost) 
  Vanaf 29 mei
   Di 09‑06  20:15 u  La Bonne Épouse
(Martin Provost) 
  Vanaf 29 mei

De kaartverkoop start hier op vrijdag 29 mei.


       

Do 04 jun 2020 20:15 u  

  Regie
  Martin Provost
 
  Land - Jaar
  Frankrijk - 2020
 
  Duur
  109'
 
  Met
  Juliette Binoche, Yolande Moreau, Noëmie Lvovski, Edouard Baer, François Berléand e.v.a.
 

Met dank aan distributeur Imagine herstarten we de vertoningen met een lekker zoete "kleurrijke, Franse komedie met een schitterende hoofdrol van Juliette Binoche", in voorpremière voor Nederland.

We moeten citeren uit de persmap, omdat we de film ook nog niet gezien hebben:
"Samen met haar echtgenoot runt Paulette van der Beck in de jaren 60 een traditionele huishoudschool in de Elzas. Wanneer plotseling haar man overlijdt, ontdekt ze tot haar schrik dat de school zo goed als failliet is. Ondertussen barsten er in Frankrijk protesten uit tegen de conservatieve maatschappij. Als Paulette merkt dat haar leerlingen steeds meer voelen voor de vrouwenemancipatie, en helemaal niets voor een leven als perfecte huisvrouw, begint bij haar ook de twijfel toe te slaan."

De film zal op 25 juni in Nederland worden uitgebracht.

"Wij waren helemaal weg van deze kleurrijke en theatrale komedie die op een subtiele manier alle clichés overboord gooit." (Psychologies.be)