Do 10 mrt 2011 20:15  
 
 

  Poll
  7,09
 
  Regie
  Woody Allen
 
  Land - Jaar
  Verenigde Staten - 2010
 
  Duur
  90'
 
  Met
  Naomi Watts, Anthony Hopkins, Josh Brolin, Antonio Banderas, Gemma Jones
 

Bij de uitbreng van een nieuwe Woody Allen verdeelt het filmpubliek zich in tweeën. Het ene deel oordeelt positief en het andere houdt niet van de regisseur. De aanhangers splitsen zich ook weer op, want een deel van hen vindt de film een van zijn betere, maar anderen denken daar weer net even anders over.

Niet alle films van de maker van de altijd maar doorproducerende regisseur halen we naar Oudenbosch; het zou te veel worden. Maar het werd weer eens tijd, al was het maar vanwege de sterrencast. De films die Allen in Europa maakt - deze film schoot hij in Londen - zijn over het algemeen wat minder zwaar op de hand en dat geldt ook voor You will meet…

Of het belangrijk is om iets over het verhaal te vertellen, weten we niet zeker, maar we doen een poging met het begin van de film: "Laten we beginnen bij Helena", een nerveuze vrouw die na veertig jaar huwelijk in de steek gelaten is door haar welgestelde man Alfie. Ze legt nu haar leven in de handen van een waarzegster, die de toekomst voorspelt aan de hand van speelkaarten. Alfie zoekt het op zijn beurt bij een goedkope prostituee met wie hij al snel trouwplannen heeft.