Do 01 dec 2016 20:15  
 
 

  Poll
  8,12
 
  Regie
  Paolo Genovese
 
  Land - Jaar
  Italië - 2016
 
  Duur
  97'
 
  Met
  Giuseppe Battiston, Anna Foglietta, Marco Giallini, Edoardo Leo, Valerio Mastandrea, Alba Rohrwacher, Kasia Smutniak e.a.
 

De 8 vrienden kennen elkaar al tientallen jaren en allen zijn te gast bij Eva en Rocco. Alleen Carlotte, de tweede vrouw van Lele, en de nieuwe vriendin van Peppe zijn nieuw. Naar aanleiding van het verhaal over een vrouw, die via de telefoon van haar partner achter diens overspel kwam spelen ze een spelletje: alle binnenkomende telefoontjes, sms’jes en mailtjes zullen worden gedeeld; als goede vrienden hebben ze immers niets te verbergen. Maar dat valt nog te bezien. De letterlijke vertaling van de titel is ‘Volmaakt onbekenden’.

“Met een Italiaanse sterrencast en met ruim 2,5 miljoen bezoekers was deze dramatische komedie dé Italiaanse bioscoophit van dit voorjaar!” (persmap)

“Gelukkig zijn de acteurs, en dan met name Alba Rohrwacher en de steeds beschonkener wordende Anna Foglietta, een genot om naar te kijken. In een film die gaat over het openstellen van je privéleven, lukt het hen om hun personages mysterieus te houden.” (de Filmkrant)