Zo 13 mrt 2016 13:00  
 
 

  Regie
  Wilfried van Dongen, Dian en Ad Uijtdewilligen
 
  Land - Jaar
  Diverse landen - 2005
 
  Duur
  240'
 
  Met
  Wilfried van Dongen, Dian en Ad Uijtdewilligen en hun publiek. Presentator: Rene Mioch
 

Er kwamen 20 aanmeldingen van films en fragmenten binnen die als allermooiste werden aangeduid door de indieners.
Het actiecomité gaat zich buigen over een mooie selectie die op zondag 13 maart als basis zal dienen voor Fanfare’s jubileumviering.

Staat deze datum nou al in uw agenda?

U weet: Rene Mioch is dan uw en onze gastheer!

Iedereen is van harte welkom bij deze feestelijke middag; natuurlijk zijn er wat officiële woordjes, maar de Fanfaregasten maken de dienst uit: we tonen fragmenten van films die u bijzonder hebben geraakt of grote indruk op u hebben gemaakt.Uitnodiging in PDF

Het was zondag 13 maart 2016 echt een feestje voor (en door) de trouwe gasten van het filmtheater, zodat het liep zoals voorzitter Theo Hoebink en zijn bestuurlijke achterban het ook bedoelden.

Twee korte woordjes van Theo en Marklanddirecteur Antoine Tromp gevolgd door fragmenten van films die je dan ook meteen weer eens helemaal zou willen zien. De meerwaarde van de presentatie door Rene Mioch was voor iedereen ook heel duidelijk. Hij had er dan ook zin in en bleef geruime tijd napraten net als de ‘gewone’ gasten.

Kijkt u hier diverse foto's en de presentatie terug.

BNDeStem heeft 2 pagina's online gewijd aan het jubileum: Pag 1 Pag 2. Of lees hier de pdf-versie van het krantenartikel.

Bijzonderheden
Let op! Afwijkende dag en tijd
Rene Mioch is onze gastheer en zal deze middag presenteren.

Met een drankje en een hapje!